Návod na domácí zmzlinu z mascarpone

Návod na domácí zmzlinu z mascarpone

Vyzkoušejte tento jednoduchý návod na výrobu domácí zmrzliny z mascarpone


Na výrobu domácí zmrzliny budete potřebovat:

Suroviny:

500 gramů mascarpone
120 gramů třtinového cukru
3 vejce
1 ks vanilkový lusk - tobolku nožem rozřízneme a získáme potřebné semínka
1 šálek silnější kvalitní kávy

Postup:

Pomocí mixéru rozšleháme vajíčka s cukrem do pěny. Poté přidáme mascarpone, semínka z vanilky a přilijeme kávu. Vařečkou poctivě promícháme. Rozmíchanou hmotu nalijeme do formy a dáme na přibližně 7 hodin do lednice. Jakmile je zmrzlina ztuhlá, tak můžeme podávát.

 


Kupte odkazy v tomto článku. Cena za jeden odkaz je 100 Kč, maximální počet je 5.

Líbil se Vám článek? Sdílejte ho...




Autor článku a hodnocení

6
Alice

Moc ráda Vařím a vymýšlím nové recepty!

Alice a další pisálkovi články

Ohodnoťte článek autora


Přidejte se také do diskuze

Před napsáním komentáře se musíte nejprve   Registrace nezabere více jak 10 vteřin!

Nebyly přidány žádné komentáře.